Půlnoční
Anotace: Pro mého Rozrucha.
Tvé básně mi zacelují rány,
zvládneme naše běsy.
Je to jak hra na varhany,
bere dech i děsí.
Stokrát mě pošli pryč
a já přijdu vždycky
máš přeci k mé duši klíč
mít ženy rád je lidský.
Ze světa nám je nanic.
Kráčíme po ostří nože
Neznaje žádných hranic
Zapálíme hříchem lože.
Miluju tě víc a více
ať z vteřiny je hodina
Zhasíme všecky svíce
Už není to hra nevinná!
Přečteno 475x
Tipy 20
Poslední tipující: Eru Alonnar, Veru, Gabrielle, 4LJFilip, Fenceless, bejbyyyy, labuť, zelená víla, CULIKATÁ, rezina, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)