Jsem..
Nepovedené semínko
kterému nebylo přírodou přáno
Jistý vítěz
který ještě nemá vyhráno
Horký popel
světem odklepnut do popelníku
Špatný básník
zapomenut v krátkém okamžiku
Kilometr
měřící sto tisíc metrů
Hadr
hozený jen tak do větru
Šašek
jenž našel svou princeznu
Dítě
co umírá beze snů
o Tobě
bez Tebe
tak mi dej ruku
a pojďme vstříc životu.
Přečteno 351x
Tipy 12
Poslední tipující: PPetrushka, ilona, Denael, labuť, carodejka, Květka Š., Zuzana Nečasová, CULIKATÁ, Giginka
Komentáře (2)
Komentujících (2)