Láska je jako
Anotace: přirovnání.................
Hvězda, která padá z nebe na zem,
která plní všechna tajná přání.
A nemusíš být zrovna blázen,
a nemusí to být jen klam, či zdání.
Slunce, které svítí a dá třpyt,
z kterého nás oči bolí.
Dá tělu, duši vnitřní klid,
a všechny rány zhojí.
Luna, která lásku hlídá,
která je jí znamení.
Při které se láska vzývá,
ze které pak pramení.
Přečteno 394x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (0)