Heřmánkové pokušení
Anotace: vyznání heřmánku světci :)
Heřmánkové pokušení
v barvách svítání
ochutnej, světče
rosu ze šeptání
poddej se tání
přijmi pokání
ochutnej vodu
jež bolest zahání
začni snít, světče
o lásce v kapradí
pojď si hrát na DVA
vždyť
to
snad
nevadí.
Přečteno 441x
Tipy 5
Poslední tipující: ilona, labuť, CULIKATÁ, Niky88
Komentáře (1)
Komentujících (1)