Cyklus
Anotace: nevyslyšené vyznání
Cyklus
Proudí - stojí
své trasy už dobře znají
znovu proudí a zase stojí
kolem řas slzy obtékají
třesou se že neustojí
tíhu válců neúprosných
němě hrudník válcují
svým komínem zmatené spalují
srdce mých přání amorových
nenaplněna končí má touha
vzhlížím k tobě jako k obrázku
v dáli ztrácí mi ho mlha
a tak mi slzy proudí po oblázku
Přečteno 372x
Tipy 15
Poslední tipující: Kajaro, Niky88, bejbyyyy, Ejí, harmony, labuť, modrá..., CULIKATÁ
Komentáře (4)
Komentujících (4)