Vzdálená
Medová slova:,,Mám Tě rád''
-tóny libozvučně písní znějí
klávesnicí psaný zručný prstoklad
lásku nitrem vánkem odnášejí
spletí větných něžných vyznání
kostela zvony tiše vyzvání
pod slupkou modrých hladkých sklíček
leží od srdce vzácný klíček
jedinným druhem svého pozemského bytí
toulavou cestou upřímně,něžně svítí
-pohádkovým kouzlem života
Přečteno 463x
Tipy 33
Poslední tipující: Anura, Labanda, Pevya, ilona, WAYWARD, Divoženka1, bejbyyyy, Psavec, Niky88, Lady L, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)