Já se asi nedočkám
Anotace: o naději a touze
Já se asi nedočkám!
Ovečkám se v noci zdálo
že u dveří stálo
pianino.
Spíc kožíšky lízaly.
Blízko-li brzo hvězdu spatříš
patříš k těm
co za temnou oblohou
nemohou vidět raději nic
než naději.
Přečteno 415x
Tipy 5
Poslední tipující: NikitaNikaT., susana načeva, Pevya, ilona, Unyle Pěl
Komentáře (3)
Komentujících (3)