Možná...co ja vím

Možná...co ja vím

Anotace: Vůbec nevím kde jsem...Proč proboha chlapi vše jen naznačují.

Možná jsem tě špatně pochopila,
možná jsem na tebe tlačila,
možná nejsem trpělivá,
možná jsem jen žárlivá.

Možná jsem to přehnala,
možná jsem tě k tomu dohnala,
možná si ten trest zasloužím,
smilování, ja se soužím!

Možná že ses urazil,
možná máš nedostatek sil,
možná tě to vyčerpává,
věz, že mě to taky zmáhá.

Možná nejsem ta pravá,
možná nejsem dokonalá,
možná jen zase zbytečně jančím,
ale cítím že se ztrácím.

Samé možná, samé kdyby,
já na sobě vidím chyby.
Netrap mě a smiluj se!
Miluju tě, probuď se!
Autor H.alina, 13.04.2010
Přečteno 469x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí