Ráno/2010/
Tmavý inkoust noci pomalu modrá
a hvězdy tiše couvají ze scény,
ležíš mi na rameni
jako v náruči obra
a první paprsek slunce
napíše na stěny:
Milovali se jako dva blázni
smáli se spolu
a dýchali zhluboka
rty měli horké jak voda v lázni
hladili své boky
jak voda divoká
pak nazí vstoupili do moře toužení
pili a hořeli
a bůhví co ještě
byli jako sochy na starém lešení
na které padají
kapičky deště
a když se setmí a hvězdy zhasnou
tak spolu tančí
jeden pro druhého...
Přečteno 438x
Tipy 30
Poslední tipující: Rootness, Andee, Elisha, Písklátko, Barunka.K, Štěpina G, Mbonita, Žqáry, Psavec, isisleo, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)