Kvůli tobě
Anotace: Neusnu, nevstanu, nežiji... Kvůli ní
Jsou 2 ráno,
nemůžu spát,
kvůli tobě!
Je čas vstávat,
nemůžu vstát,
kvůli tobě!
Chci jíst, nemám hlad,
chci jít, musím stát,
chci něco říct, nevím jak.
Nemůžu tě vinit z toho,
jak jsi hezká,
nemůžeš za to, to mé oči
tě vidí tak krásnou.
Jak jsi mě mohla tak uchvátit,
že nemůžu ani žít,
kvůli tobě!
Přečteno 430x
Tipy 2
Poslední tipující: Niky88, Giginka
Komentáře (1)
Komentujících (1)