Jarní deštíky přinášejí vláhu i něhu pro pampelišky, kůzlátka i jiná hopsátka :o))
16.04.2010 21:05:00 | poustevník Jirka
šmankote ta je lechtivě svádivá..a ten konec bomba,úplně ze mě spadla depka. pěkný ST!jdu číst znova,ahojky a dík za spravení nálady ta bodla.
13.04.2010 23:01:00 | xoxoxo
moc hezkej deštík...
potřebovala jsem něco takovýho proti deprési...dnes jsem totiž zažila nehodu cestou..náš autobus přišel o pár oken a dveře..jedno sklo se vysypalo..tak trochu na mne...:-)
oklouvám se za výlev..asik postraumatickej šok...
13.04.2010 22:33:00 | Mbonita