První otázka prvního potěšení srdce
Rychle plynoucí řeka jemných
procítěných dotyků
Čerň na dřevě s bílými zuby
z plynoucích tónů krásy
Ruce roztažené, hbité prsty
tanec po místech určených vyvoleným
nebo prokletým
obyčejný dech se rozplyne v hluku
Oči zavřené, uši nastražené
dýchání k ukázce citu a pocitu
rozlévání zvuků plní duše oceánu
a ty naplňují poušť běžných
Dřevo se hýbe, proudí vzduch
uhlí a krev stromu tomu přihlíží
vlasy živých, zdroj zvuku
a to láska a hudba je
Přečteno 335x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, Házté, CORONATION
Komentáře (0)