Za těch pár roků, co píši vím že dobrou poezi může psát jen ten, kdo má srdce dokořán a ty jsi tu své srdíčko opět tak nádherně, romanticky otevřela.
17.04.2010 13:27:00 | carodejka
Absolutní rýmy někdy vedou ke klišé a to jak je známo,. na ty se tady vypisují zatykače o)))))))))
Díky.
14.04.2010 14:12:00 | Maura
Moc hezké, dobře čtivé dílko. Líbí se mi obsah, lehoučký, přestou malilinko... cosi smutného... snad vzpomínkového tam vidím.
14.04.2010 07:48:00 | NikitaNikaT.