Odpuštění
I když bolest veliká
a spánek na kusy roztrhaný
zatížen slovy, jež se jak můra zlá
stále vrací a mysl mou tím kalí
Však démoni tím vyvolaní
s mojí láskou marně se rvou
a já věřím, přes milování
ven se nedostanou
Jak dokázat jen lásku mou
růžemi či gerberou ?
zasílanou
s každou středou ?
Ne, láska má
počtem růží
měřit se nedá
tolik na světě jich ani není
Důkazem ať je odpuštění
zamítnuté pokušení
tlukot mého srdce při tvém přitulení
Láska moje každodenní
krásné milování
a to nejkrásnější
nové pokolení.
Ty jsi žena,
láska jež jsem hledal
život můj s tvým jsem spjal
rukou svou podepsal.
Nemáme jen jeden druhého
ale i to nejkrásnější
co se nám povedlo
- důkaz naší lásky
Miluju tě,
miluju tě,
miluju tě
miluju tě !
Ty dvě slova
jež derou se ven
říkat ti chci každý den
až do konce našeho života.
Přečteno 441x
Tipy 20
Poslední tipující: Danilo, Jats, Koza, Radek.oslov.Šafárik, hašlerka, Javavia, Psavec, Květka Š., labuť, NikitaNikaT., ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)