Být s Tebou
Prsty obkreslující svět
se dotýkají duše
a vrývají se do srdce
prostupující něhou.
Smyslně a hravě,
jak kočičí lady,
prozkoumávám
každou buňku
Tvého těla
Přečteno 513x
Tipy 2
Poslední tipující: Javavia, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)