Konec dokonalosti...
Anotace: Pro něj...odpustím - nezapomenu :(
Za dveřmi zavřenými na tisíc západů
mi hlavou běží nespočet nápadů,
ti dokázat co pro mě znamenáš -
však stojím v koutě a podlomily se mi kolena a
svět přestal se mi točit...
Přečteno 394x
Tipy 7
Poslední tipující: Niky88, Ejí, Javavia, labuť, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)