Krátka jízda
Anotace: Na začátku cesty nikdy nevidíme, jak dlouhá bude, ale jednoduché obvykle nebývají žádné
Pohonná směs -dvě misky s medem
Asi to nestačí. Asi nedojedem
Je to tak!
Ale pro krásný city mám vždy celý náklaďák
a za těch pár mil to přece stojí!
I když jsme trasu zapomněli
I když se bojím zaplnit všechna prázdná místa
Aby po srážce nevznikla ještě větší díra
Protože rány krvácí i po krátkém boji
a jsou takové, co se Nikdy nezahojí!
Přečteno 320x
Tipy 4
Poslední tipující: Zorenka Ježková, Javavia, CULIKATÁ, ziriant
Komentáře (1)
Komentujících (1)