Hajzlík
Jsi hajzlík, proč jsem ti jenom věřila?
Měla jsem podezření, trochu tušila,
že nemáš v sobě kousek odvahy,
jen sliby, falešné vytáčky a průtahy.
Obrovskou horu nesplněných snů,
bez Tvojí něhy nikdy neusnu.
Tvé představy jsou voda na mé touhy,
na nalomení duše máš neskutečné vlohy.
Dostal ses do mých černých myšlenek,
jsem ženská silná však jenom na venek,
uvnitř se všechno štěstí láme na střípky,
navždy mi vejpůl naivní srdce rozštíply.
Přečteno 380x
Tipy 13
Poslední tipující: Divoženka1, kuskus pruhovaná, Niky88, Psavec, Javavia, Giginka, CULIKATÁ, CORONATION
Komentáře (3)
Komentujících (3)