Představy
Jsi jako nezkrotná síla
která mi plní duši,
bez ní a tvé krásy
mé srdce abstinencí buší.
Jsem jako feťák,
dřímající na louce plné květů
to jen lásko s tebou,
vidím kouzlo našich světů.
A vůbec mi nevadí,
že teď tu jsem sám.
Vždyť zavřu jen oči a hle,
už Tě tu mám...
Přečteno 398x
Tipy 7
Poslední tipující: PPetrushka, Mraveneček, ta.cupka, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)