Vítej štírko i já jsem v tom znamení zrozená at je ti dobře mezi námi v modrém se dobře žije pod hvězdami:-)
19.04.2010 07:54:00 | Divoženka1
díky za přivítání....zamilovaná a smutná, to je asi ta správná směs mojí momentální nálady.
15.04.2010 13:12:00 | štírka
nemyslím si, že zamilovaní dělají divné věci..naopak :) žijou, cítěj..chráněj..a tak :) ale to chápou jen oni..
Vítám Tě též :)
15.04.2010 10:31:00 | Agniezka
Když je člověk zamilovaný, většinou má křídla a lítá, ale já cítím z Tvé básničky takový zvláštní smutek...
Vítám Tě mezi námi ať se Ti tu líbí.
15.04.2010 10:22:00 | labuť