Tak tohle je opravdu pěkný - takhle pojmenovat a zapsat myslí letící představy a dojmy ... "NAKRÁTKO OSTŘÍHANÉ POLIBKY" (OJ!). Jen ty vpichy a žiletky mne malinko mrazí.
To poslední čtyrverší mi jde pod kůži, jako starší člověk nemohu nevzpomenout film "Americká krása" :-)
12.01.2006 09:24:00 | Hary_nš
tahle se mi libi hrozne moc. hrozne hrozne moc. vazne. . .
21.12.2005 13:15:00 | Malá shnilá emotivní příšera