Z kamínků
Anotace: skládám srdce a držím v ruce...
Z kamínků si poskládám srdce
Zasypu ho pískem a držím v ruce
Z dlaní smyji ten šedý prach
Neboj se, nemám z ničeho strach
Až vítr začne hodně vát
Tak se ti o písku bude zdát
Že byl dlouho v mých dlaní
Že věděl jsi komu z nás vadí
A proč nám pořád tak schází
Jsou to slova s jednou frází...
Přečteno 491x
Tipy 18
Poslední tipující: Niky88, 5thelement, Psavec, Mbonita, Anura, zelená víla, Petbab, Mraveneček, CULIKATÁ, labuť, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)