Výzva
Líbej, dokud rty horké jsou,
miluj, dokud tělo sálá teplem,
choď, dokud nohy samy jdou
a svlékej se před celým světem.
Mluv, jestliže ti jazyk dává svobody,
dotýkej se rozvášněné kůže,
noř se a skákej do vody,
dokud to tvé tělo zmůže.
Přečteno 377x
Tipy 11
Poslední tipující: Divoženka1, Kokonut, jedam, rezina, Pevya, CORONATION, Mraveneček, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)