Ptám se..
Co je Ti? ptám se již po kolikáté
máš zamčená ústa
nemám své rty na to, ptát se okatě
ret se rtem srůstá
tak jako Tobě, mé mlčení uším
Tvým nic neřekne
proto svou pasivní němotu zruším
mých rtů stisk změkne
a
dlouho políbím Tvá ústa bez dechu
ať zas ožijí
na má se přitisknou s dechem jak z měchu
- dál se nemíjí
Přečteno 379x
Tipy 21
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Divoženka1, Jeněcovevzduchukrásného, susana načeva, hašlerka, Sima, sophia92, Mbonita, toužím.jít.dál, Květka Š., ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)