Chtěl bych Ti říct
Anotace: Pro tu nejlepší.
Chtěl bych Ti říct
Jsi čistá jak voda, co ze země tryská
Jsi zářící nova, co srdce si získá
Jsi příjemný vánek, co v horku mě osvěží
Nádherná jak pegas, když zbaví ho otěží
Jsi egyptská sfinga, co v písku si klimbá
Jsi v prstýnku kamínek, ze slzy mé pramínek
Jsi bělostný mráček na černém nebi
Jsi dětský vláček a méďa v posteli
Jsi křupavý oříšek v tabulce čokolády
Jsi děvčátko s úsměvem sladkým od marmelády
Jsi ta, jakou tě znám EVO.
Komentáře (1)
Komentujících (1)