Anotace: prostá hysterie křížená s agresivní samotou. Jenom zasraný slova. Urážka jazyka. Urážka mé cti. Brzo tento brak asi smažu. Jen co se uklidním. Jen co přestane arogantně předstírat, že mě neslyší!
Myslím, že by byl ďábelský čin něco tak výstižného smazat. Je to strohé, přesné a dechberoucí jak pravdivé. Těch cizopasníků je na světě přece jen víc a ničím se neliší. Jen sají naše vlídné úmysly a zpět nevrací nic dobrého.
16.04.2010 22:52:00 | SWEET13