Tvé tělo je popsáno...
Tvé tělo je popsáno
polibky mými
tak jako pergamen
slovy prastarými
Vyryji do tebe něhu
jako vzkaz v hliněných deskách
že miloval jsem tě včera
zrovna tak, jako dneska...
Přečteno 329x
Tipy 4
Poslední tipující: Sima, strašidýlko-střapatý, CULIKATÁ, labuť
Komentáře (1)
Komentujících (1)