Rovnice o jedné neznámé
Anotace: Nic v tom nehledejte-snad jen špetku sebelítosti...
Chtěl bych ji spatřit dřív
než opustím svůj zápisník
a teplo rozvrzané židle,
dřív než najdu klid a mír,
dřív než propíchnou mě
-vidle.
Chtěl bych ji spatřit dřív,
prohlédnout tu skálu z ledu
a spatřit její oblé rysy
dřív než usnu navěky,
dřív než ohlodaj mě
-krysy.
Chtěl bych ji spatřit dřív,
říci pár lichotek
a sednout si s ní k vínu
dřív než mé srdce zkamení,
dřív než začnu šňupat
-hlínu...
Přečteno 528x
Tipy 12
Poslední tipující: myší královna, Kamil Princ, maikycz, Sima, kaňka ouškovaná, borůfkovej shit., ludmil
Komentáře (1)
Komentujících (1)