Štěstí a lásku, radost a něhu
ať Tobě přinese vánoční sen.
Mé přání najdeš na vločce sněhu
zachyť ji do dlaní na Štědrý den.
...Tobě ze srdce
Vlkodlak ;-))
23.12.2005 06:23:00 | bába čurchlastka a inkontinenční ucháč
Ježíš to je ale krásné vyznání, to je čistá krása a tomu, komu je určené, nezbývá než závidět, tolik krásného citu.
21.12.2005 19:37:00 | risik
... k Vánocům ...
S nadějí pohleď na obzor
a smutek ukryj pod polštář
snad vánoční zas svitne zář
ať kometa či meteor
co lidstvu změnil kalendář
dnes lepší světu vtiskne tvář!
"PF" ben a senior
20.12.2005 09:41:00 | j.c.
Takovičko,
tohle jde přímo z tvého srdíčka, viď? Je to nádherné vyznání.
19.12.2005 19:12:00 | Mourek