Jen pro tu dnešní noc
Anotace: Ať nás klidně zatratí, ale dnešní noc bude naše...
Rouška noci již zakryla ulice
Lesy ozářil stříbřitý svit měsíce
Hvězdy, ty oči nebes na svět mrkají
A nás, děti noci k sobě vzhůru volají
Tak vezmi, Lorde, nabízenou ruku mou
Vydej se se mnou vpřed tmou černočernou
Jen pro tu dnešní noc jsi můj a já jsem Tvá
Tak ukažme světu jak vypadá láska nemrtvá
V potocích krve tančit celou noc spolu
A doufat, že slunce již nikdy nevyjde na obzoru
Přečteno 385x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (0)