Anotace: ať žijí osoby, co vletí do života jako vichřice a zanechají spoušť...
Jo, libi se mi, jen je skoda, ze jsem ji objevila az tak pozde, mohla jsem ji totiz jedne vichrici poslat.
15.05.2006 16:33:00 | Montynka
i já jsem vichřice..a nechávám spoušť všude
a od lásky klíč pro tě najdu..abys neplakala!!
i já jsem vichřice..kéž po mně něco zbude!!
za chvíli přiletím..tak néé aby ses bála :o))
20.12.2005 14:57:00 | šuměnka