Nechci mít klid v tom důležitým
Anotace: věnováno, asi to nebude číst...všechno je jinak
Proč chováš se tak "rozpustile"
není jen černé nebo bílé
bez tebe je mi dlouhá chvíle
a hlava rozum postrádá
Tvůj život je tak plný stínu
proč nejsi! nejsi schopna činu
mám z toho všeho kocovinu
zlá nálada mě popadá
Prosím tě, poruč svému času
zbývá nám málo! málo hledat krásu
společně zažít ještě trochu jasu
pod tíhou myšlenek se země propadá
Přečteno 436x
Tipy 15
Poslední tipující: Agniezka, Divoženka1, NikitaNikaT., Mbonita, danav, Psavec, Pevya, Martin_Zek, labuť, Javavia, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)