Paklíč
Anotace: Jeden z mnoha citových výlevů zakódovaných do básně
Sbírka:
Variace
Co teď
V nejvyšších sférách
Se jenom škrobeně culí
Malovaná krása
Za sklem
Za mřížemi
Pod vodopádem slz
V duši horkost
A na dlani paklíč
Otvírám své srdce
Slyším smích
Zavrtěla se závist v křovinách
Smutek odplul
Po řece Styx
Když Ty mě držíš v náručí
Jak mám vědět kolik odbilo
Neslyším stopy
Které bosé nohy v mechu
Chtěly přepsat
Do líbezných slov o lásce
Mám strach
Že vítr odvál štěstí
A já v dlani nosím
Jen paklíč
Přečteno 398x
Tipy 6
Poslední tipující: ilona, Kajaro, labuť, susana načeva, CULIKATÁ, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)