Nechtěj mě milovat
Anotace: někdy nebo pořád...
A už zase končí den další,
usínám s myšlenkou starší.
Trápí mě, že mě lidi nechápou,
v myšlenkách mých jen tápou.
Jako bych tu už asi nebyla,
že potkala jsem kdysi debila?
A teď?
Pořád jen...
Vzdušný zámky si stavím,
když křovím jen tak chodím.
S láskou nešetřím,
zítra ti to povím.
S posledních neurčitých pocitů,
řeknu ti a půjdu do tvého bytu.
Neuvidím, neucítím jen vykašlu
se na pravidla.
pak neřeknu ti nic a ztratím cenu,
vytáhni láhev vína,
vše je jen moje vina.
Tak trochu sobecká, někdy nebezpečná,
rozpustím si vlasy a budu věčná, nevděčná
zrůda, co umí jen vzduch vdechovat
Tak prosím nechtěj mě nikdy milovat.
Přečteno 316x
Tipy 5
Poslední tipující: Mraveneček, CULIKATÁ, PPetrushka
Komentáře (2)
Komentujících (2)