Vzpomínání
S kým je Ti teď nádherně,
s kým ležíš v objetí,
za polštáři duhovými,
milostného zajetí.
Můj nejbližší příteli,
zůstali jsme rozdělění,
i když jsme si slibovali,
lásky věčné opojení.
Shakespeare - ten ví,
lásky hry a změny,
on těm stavům rozumí,
sny zůstávají nesplněny.
Jen ty a já zas spolu,
za duhovými víčky,
kde v náručí mi usínáš,
- při světle svíčky.
Přečteno 345x
Tipy 11
Poslední tipující: modrá..., Javavia, danav, Mraveneček, Psavec, CULIKATÁ, susana načeva, labuť, CORONATION
Komentáře (6)
Komentujících (6)