Vrátím se
.
Vrátím se tam,
kde slunce kmeny
bronzem zlatí po ránu
a písčitá je zem,
z bělostných mraků
lížu našlehanou smetanu,
kde pokosenou loukou
ruku v ruce jdem.
Vrátím se tam,
k jezerům,
kde vrba stará
nad hladinu hlavu nahýbá
a v lese stojí obílený dům.
Kde skořicí a medem
moje láska vonívá
a náruč, plná nedosněných snů
zve, pojď!
Vrátím se tam,
už za pár krátkých dnů ...
.
Přečteno 444x
Tipy 45
Poslední tipující: vodnař, Kapka, jedam, střelkyně1, Paulín, ilona, Manon.H, Holis, Vjeršotepec, poustevník Jirka, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)