Strach
Anotace: Jak se život dokáže změnit ze dne na den?
Přiletěl
kdoví proč
na perutích ledových
o mých snech bláhových
mohu si
nechat zdát
Vplížil se
pod dveřmi
duše mé křehké
nebude lehké
vyhnat ho zase ven
a zavřít petlicí
Připlaval
po slzách
v srdci mém zakotvil
kdo by to pochopil
lépe
než on sám?
Bojím se o tebe
bojím se o nás
chci tě jen pro sebe
ale nejde to
zřejmě...
Přečteno 414x
Tipy 6
Poslední tipující: Sladkalu, Lissa, Markéta Hl., CULIKATÁ, Mraveneček
Komentáře (1)
Komentujících (1)