Anotace: Nechci Tě uvádět do rozpaků. Jen je fajn snít a do života zase chuť mít a za to Tobě děkuji a asi Tě nikdy nepoznám, ale přesto mi je moc krásně, i když život mě teď moc bolí, ale díky Tobě je to mnohem snadnější....
Ty..jsi nádherná,spanilá hvězda co z nebe spadla k nám...aby těšila veškeré modrásky!
19.04.2010 23:43:00 | Kajaro
Jo snít je fajn...než tě sen zradí.Ale přesto nás od snění nesmí nic odradit ST!
19.04.2010 01:38:00 | xoxoxo