Odpuštění
Anotace: Jsem tvůj úsměv ty mé slzy, snad sejdeme se opět brzy.
Jsem ranou otevřenou,
šrámem na tvé duši,
jsem touhou opomněnou,
tou co nic netuší.
Jsem tvým Leonardem
a ty mým plátnem.
Jsem tvou rosou na tvých řasách,
větrem ve vlasech, štěstím v kartách.
Jsem tvým ránem ty má noc,
jsi mým pánem já tvá moc.
Jsem tvůj úsměv ty mé slzy,
snad sejdeme se opět brzy.
Přečteno 367x
Tipy 13
Poslední tipující: ilona, Kubino 2, Kajaro, Psavec, Jiparo, CULIKATÁ, Mbonita, labuť, danav, Labanda
Komentáře (1)
Komentujících (1)