Anotace: a také den
Pro hezké probuzení den má světlou tvář
pro hezké probuzení slunce někdy svítí
pro hezké probuzení skřivan notu chytí
pro hezké probuzení snídani mi vař...
Pro hezké probuzení květy krásně voní
pro hezké probuzení ústa mají smích
pro hezké probuzení mráčky sypou sníh
pro hezké probuzení chvíle pro něj, pro ni...
18.10.2010 15:16:00 | šuměnka
...tvou krásu olíbal bych ti teď hned...
hm..,to zní panečku mile,pěkně napsané!
:-)
07.06.2010 20:03:00 | Sisinka
No,tak teď jsem se strašně moc dobře probudila:)))Díky Bobííí...opět mám zase slunce v duši!
30.04.2010 00:48:00 | ilona
Tolik lásky, tolik něhy
když někoho potká
určitě to bez odezvy
svého srdce nenechá
a tak jistě oba čeká
dnes nádherný den
láskou naplněn.
26.04.2010 06:34:00 | s.e.n