mlaDost
Mám chuť pít z duhy
hrát se ti ve tvých vlasech
dýchat ti na krk z nudy
smát se a utíkat ve snech
Mám chuť tě vidět, číst ti
stát v dešti, v centru Bretagne
cítit jak nebe pryští
recitovat ti z očí, ze dlaně
Mám chuť přivonět ti, utrhnout
šimrat tě řasami na líci
tisknout tě, nemoct se hnout
broukat ti, když ležíš spící
---
Vidím tě jak se strojíš
podvazky na vrásky z lásky
i přes mé chutě se bojíš
že nezodpovím Tvé otázky
Přečteno 329x
Tipy 13
Poslední tipující: Gabrielle, Niky88, klara07, Romana Šamanka Ladyloba, susana načeva, Sidonie89, labuť, Martin_Zek, zenge, CULIKATÁ
Komentáře (4)
Komentujících (4)