Věčná
Anotace: Kéž by..
Sbírka:
Peří
Socha se sochou ruku v ruce,
slepené pohledy, citu plné,
větrem omývány, věčně zasněné,
požehnány jarními paprsky slunce,
jejich láska - ač srdce z kamene,
nemění se, stále silná,
ne jak lidská, někdy mylná,
vyrostlá z beznadějného kmene.
Sochám lidé ve dne, ve tmě,
závidí kamenně věčnou lásku,
nahrávanou růžemi zapletenými do země
na nekonečném pásku.
Přečteno 493x
Tipy 4
Poslední tipující: Květka Š., ilona, Agniezka, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)