V dešti
Když bude pršet a nebudeš
se smět kde schovat.Zavolej
a zmokneme oba!
V dešti schladne každá touha
Dokonalá ale i hloupá.
V myšlenkách pak utopíme žal
Za ruce chyceni,půjdeme dál
Po stopách kde písek pálí
Jsme dva co se všeho báli
Posloucháme jen naše srdce
I přes varování co čeká duše
A tak dešti poroučím, dost!
Vcházím do Tvých snů jako host...
Pršííí ...pššt je noc....
Přečteno 510x
Tipy 31
Poslední tipující: Mácha, Niky88, Giginka, Matty09, hašlerka, Jeněcovevzduchukrásného, Maro Deives, Psavec, modrá..., labuť, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)