Když tě vidím jak jsi krásná
chtěl bych tě obejmout
na obloze svítí hvězda jasná
já chci na zem lehnout
a ležet tam až do konce světů
třeba ani neříci větu
jen když budu s tebou
a budu uhranut kletbou
tu kletbu na mě sešleš ty
a stačí pohled a ne dlouhé věty
a každý kdo tě okolo spatří jít
tak uhranut bude - bude o tobě snít
tak jako já a vím co tu říkám
miluji tě a všeho se zříkám