Pohřebiště kolemjdoucích
Anotace: City se točí okolo Srdce a energie tím vytvořená se dá nazvat láskou.
Silueta andělského stvoření
rajským mlékem opíjen dosti
Zapomělo se to lásce dvoření
zapomělo v morku kostí
...
Stínem zvaný host s obsluhou
dostal koně a hleděl na zuby jeho
Z měkkého zlata ukovanou podkovou
co daroval jsem mu ze soucitu
...
Našlapuje lehce a běhat nemůže
dusí trsy trávy a tráví ho hmyz
Amoruv šíp tomu snad pomůže...
...
Miluji jej, vstávej přeci!!!
...
Vydal se brzy v poslední mys
Vedlejším produktem odporný sliz
jako vylučován z mimozemských hlíz
...
Jako setmění duše s blesky touhy
odešel ten život pouhý
Závislý na mé odolnosti
Věřil jsem ač nebyl dlouhý
...
Krátce střižené vlásky lásky
měl jsem jako silon z papíru
Věřil jsem ti ty můj strážný
teď vykašlu se na víru...
Sbohem po rekonvalescenci mého zlomeného kamene s chtíčem pojmenovati se srdcem!!!
Přečteno 462x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (0)