jestli jsi si nevšiml, jsou zdvojenaa jen á....píšu tak všechno a je to součaast mne...takže bohužel nešlo. Jinak díky...
20.12.2005 11:20:00 | Fertility
Holka, snad by to šlo i bez těch zdvojených samohlásek. Ta báseň je svou myšlenkou pěkná i bez nich!
20.12.2005 08:32:00 | Krtica
tak to je nádherné.připomíná mi to mé poslední dny,kdy jsem se rozhodoval být OPĚT něčí hračkou.ale tu touhu jsem radši v sobě udusil.samota a bolest jsou mé milenky.a mé milenky mohou být i tvé..
20.12.2005 06:10:00 | fiXXXer