Jako jed
Uprostřed noci sfouknu svíčku
Ve tmavém koutku najdu lžičku
Naberu si na ní ten sladký med
Jsou To slova co na rtech zhořknou
...jako jed...
Otrávená a s bolestí u srdce
Odcházím od stolu kde jsou emoce
Zraněná a jako kořist chycena
Jsem zbabělá, podlamují se mi kolena
Odcházím pro Lásku stvořena....
Přečteno 421x
Tipy 26
Poslední tipující: enigman, Sadistic Soul, Niky88, Jean Ringo, Giginka, Chico1, Kajaro, Matty09, modrá..., labuť, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)