Dát Ti moji víru
Marně se snažím rozum používat,
Láska mi přikáže vždycky se jen dívat,
chtěla bych ukrojit kousek mojí víry,
všít ji do Tvé duše, pro nádhernou chvíli…
Mám v sobě sílu pro oba životy,
chtěla bych ten Tvůj vytáhnut z temnoty,
odemkni zámky a otevři chrám,
nesu Ti lásku, těžkou jak trám...
Poslouchej mě chvíli ...
... JÁ cestu do Tvého života znám....
Přečteno 384x
Tipy 7
Poslední tipující: Mbonita, Niky88, labuť, CULIKATÁ, Kars
Komentáře (2)
Komentujících (2)