Ty
Anotace: O milované osobě...
Když jsem s Tebou,
stěží popadám dech,
dlaně mě neobvykle zebou,
ocitám se v pohádkových snech.
Tvůj pohled mě provází dnem i nocí,
dotek Tvůj cítím věky,
ovládnout se není v mé moci,
ať skončím v pekle navěky.
Tvůj smích je hudbou mého srdce,
hudbou, která neutichá.
Dny bez Tebe snáším trpce,
avšak čas nikam nepospíchá.
Když jsem s Tebou,
vzhůru se vznáším,
nejsem si jista sama sebou
a zlé věci ráda snáším.
Přečteno 597x
Tipy 11
Poslední tipující: Ypsilone, Gabrielle, 666 Idiot MCR, carodejka, Pythonissa__, WAYWARD, CULIKATÁ, labuť
Komentáře (6)
Komentujících (5)