Nechci hrát
Anotace: chci upřímně se smát
Perníkem sladkého křehkého medu
svou životní trasu nepovedu
prostorem času nikdy nedovedu-lhát!
Tisíce odstínů růžových krás
ukrývají uzamčenou hráz
nad kterou nevede most
-přes minulost..
Pokladem přímostí něžných cest
necháme naše srdce vést
dlaním podáme lásky džbán
nektarem radosti,štěstí hnán
do světa nových rán
být čistě milován
Přečteno 422x
Tipy 43
Poslední tipující: Antares, Labanda, malá slečna, Martin_Zek, Jiří I.Zahradník, Čoki, zelená víla, strašidýlko-střapatý, Pevya, NikitaNikaT., ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)